Restaurant Burgh Haamstede

Eten in Burgh-Haamstede

Eten in Schouwen Duiveland? Op zoek naar een goed Restaurant in Burgh-Haamstede? Zoek niet verder! Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. Wij zijn gevestigd in Burgh-Haamstede/Westenschouwen, op het eiland Schouwen Duiveland. Neemt u gerust een kijkje op onze menukaart of reserveer direct!

Burgh-Haamstede is een plaats die veel te bieden heeft. Zoals op veel plaatsen in Zeeland vind je hier prachtige stranden. Ook zijn er mooie valleien en duingebieden in de omgeving van Burgh-Haamstede. Vroeger bestond Burgh-Haamstede uit twee dorpen die samen zijn gekomen tot de kustplaats die nu Burgh-Haamstede heet. Naast alle mooie dingen die er te bezichten zijn, kun je er ook erg lekker eten! Kom eens langs bij ons restaurant in Burgh-Haamstede!

Restaurant in Westenschouwen

Het dorp Westenschouwen ligt in de punt van Schouwen-Duiveland. Ooit is Westenschouwen onstaan als een klein vissersdorpje. Nu is Westenschouwen nog een mooie plek om te bezoeken. Een plaats met mooie natuur en waar u lekker kunt eten en genieten. Kom lekker bij ons eten in Westenschouwen. Bij ons kunt u na een vermoeiende dag op het strand lekker neerploffen en genieten van een heerlijke maaltijd. Ons restaurant in Westenschouwen heeft ook een prachtig terras waar u kunt genieten van de zeeuwse lucht.