LOCATIE

Vergaderingen, feesten en partijen!

EEN MOOIE LOCATIE VOOR..

Bistro West is ideaal gelegen in de schilderachtige omgeving van Westenschouwen en Burg-Haamstede, op slechts een steenworp afstand van de kustlijn. Of u nu op zoek bent naar een verfijnde locatie voor een belangrijke zakelijke bijeenkomst of een sfeervolle setting om een speciale gelegenheid te vieren, bij Bistro West bent u aan het juiste adres!

Onze prachtige locatie biedt een ruime en veelzijdige ruimte die perfect is afgestemd op groepsdiners. Wat uw doel ook is, bij ons kunt u rekenen op een combinatie van uitstekende culinaire ervaringen en een aangename ambiance.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Bistro West biedt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@bistrowest.nl. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het plannen van uw speciale evenement. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen tijdens onze reguliere openingstijden, zodat u de sfeer zelf kunt ervaren en onze faciliteiten kunt bekijken. Bij Bistro West streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen, dus kom gerust langs en ontdek wat wij te bieden hebben.