Eten


Bij Bistro West streven wij altijd naar het beste

En dat proeft u in onze gerechten

Op zoek naar een restaurant in Burg Haamstede? In ons restaurant draait het maar om een ding: uw tevredenheid. Bistro West staat bekend om haar veelzijdigheid in gerechten. U kunt voor vlees, vis, vegetarisch en zelfs veganistische gerechten bij ons terecht. Wij hebben u altijd iets te bieden waar u trek in heeft. Ons aantrekkelijk geprijsde 3-gangen keuzemenu (klik hier), is er voor ieder wat wils. Voor hoofd en nagerechten, volop keuze. Vind u een 3-gangen toch wat veel? Geen probleem. U kunt ook gewoon losse gerechten van de kaart bestellen bij Bistro West.


Vlees

De kunst van het grillen

Al onze steaks komen van de lavastenen gril. Deze gril steken wij goed op, waardoor lavastenen en het bovenliggende gril ijzer gloeiendheet worden. Het is belangrijk om een hete gril te hebben. Het vlees kan daardoor goed dichtschroeien, zodat alle sappen van het vlees bewaard blijven. Wij laten het rundvlees eerst rustig op kamertemperatuur komen, zodat het tot ontspanning kan komen. Vlak voor het grillen wordt het vlees licht ingevet met olie en gekruid met versgemalen peper en zeezout. Nu kan het grillen beginnen. Het sissen van het vlees op de gril creëert kleur en smaak. Er komen bij het grillen kleine vlammetjes vrij die onder het vlees in rook opgaan. Het rookwolkje komt tegen het vlees aan, wat hem die unieke grill/barbecue smaak geeft. Nu rustig wachten. Terwijl de gril zijn werk doet, zal het vlees na enkele keren draaien van de gril af kunnen om enkele minuten te rusten. Zo kan het weer ontspannen, zodat het vlees lekker sappig blijft en niets van zijn natuurlijke smaak verliest. Dat is de kunst van het grillen.

Dessert

Een goede afsluiter maakt uw avond compleet

Ook voor de lekkerste desserts kunt u bij Bistro West terecht. Ons "emmertje zand" bijvoorbeeld: Een chocolade tiramisu verrijkt met Frangelico likeur. Niet zon grote eter? dan is de Irish coffee panna cotta met karamelsaus, slagroom en Jameson Whiskey een perfecte afsluiter. Licht, maar écht een smaakbommetje!
Maandag korting

Vertrouwde gerechten, voor een kleine prijs

Iedere maandag serveren wij onze crispy fish & chips met salade en remouladesaus, of de schnitzel met salade, friet en frisse citroenmayonaise voor een zacht prijsje! €12,50