DRINKEN

DRINKEN

Onbezorgd genieten

 

 

Geniet bij Bistro West van het ruime aanbod aan dranken. Naast het uitgebreide aanbod aan warme en koude dranken op onze menukaart bieden wij nog verschillende alcoholische dranken aan. Wij schenken verschillende wijnen, rood wit rose en port. Daarnaast schenken wij verschillende speciaalbieren en sterke dranken. Een lekker drankje bij het eten kan helpen om de ervaring nog completer voor u te maken. Naast het eten bent u ook van harte welkom om wat te komen drinken aan onze bar. Ook bent u van harte welkom om wat te komen drinken in onze biergarten. Wij hebben u van alles te bieden! Van een stevige kop koffie tot een goed glas wijn.

COCKTAILS

Er gaat niets boven een verfrissende cocktail op een zonnig terras. Bij Bistro West serveren wij de lekkerste cocktails, met elk hun eigen unieke karakter. U kunt bij Bistro West terecht voor verschillende cocktails, van een Gin & Tonic tot een Moscow mule. Bekijk hier onze cocktail kaart.

BIEREN

Houdt u van bier of speciaalbier? Dan bent u bij Bistro West aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan speciaalbier op de fles en altijd minstens 4  bieren voor u op de tap. Momenteel hebben wij naast Kornuit: Grolsch Weizen, Grimbergen blond en Grimbergen tripel. Kunt u geen keuze maken? Neem dan ons bierplankje. U kunt zelf 3 verschillende bieren uitkiezen die in proefglaasjes worden geserveerd!